IMG_0189.jpg

Hi.

Wij zijn een gezin dat het roer omgooit en met onze camper gaan we op reis met als motto: ”Destination Unknown”

Week 3 - Een bewogen week

Week 3 - Een bewogen week

Bondgenoten

Vorige week donderdagavond stonden we bij de receptie en hoorde we een Nederlandse dame inchecken op de camping. Ik schatte haar zo onze leeftijd en sprak haar aan omdat ik hoorde dat ze bij ons in “het straatje” kwam staan met de camper. De volgende dag bij ze langsgelopen en wat blijkt, ze zijn ook een gezin op reis. Sanne en Alessandro hebben een zoontje: Mick van 1 jaar en Lou de trouwe viervoeter. We raakten met ze in gesprek en bleek dat ze ook zo’n 3 weken onderweg waren en alles in Nederland hebben opgegeven om een reis te maken door Europa met de camper. Super leuk om een gezin tegen te komen die nagenoeg dezelfde plannen hebben en we gaan ze vast en zeker nog eens tegenkomen op onze reis. Bedankt voor de gezellige dagen Sanne, Alessandro, Mick en Lou en hele goede reis!

Victor retourtje naar Nederland

Zondag was het dan zover, we hebben Victor ’s ochtends al vrij vroeg afgezet op het vliegveld in Alicante. We vonden het allemaal een beetje lastig om Victor af te zetten, maar met name Liv. Het leuke was wel dat Leonie later op de dag deze week lekker bij ons kwam chillen! Liv vond dat erg leuk en spannend en ook een beetje gek. Papa weg, Leonie hier. Leonie heeft een nachtje in de camper bij ons geslapen en daarna een eigen bungalow gehuurd om lekker bij te komen. Wat ook rustiger was voor de meisjes en voor Leo haar rust.

Anouska vond het pittig “alleen” met de meisjes te zijn in een land dat ik niet ken en op 12m2, waarbij het weer ook een beetje tegenviel. Even zelf naar de WC of douchen was toch een beetje lastig omdat de meisjes niet alleen in en om de camper kunnen blijven. Daarnaast miste ze hun papa heel erg en was het vooral veel aan en rond mama hangen. Gelukkig was Leonie er om mij hierin te steunen.

Victor heeft zijn C1 rijbewijs gehaald, de kanjer en omdat het zo snel was aangevraagd en afgerond kwam hij als verrassing een dag eerder terug! Het was zo fijn weer met elkaar te zijn en nu echt verder te kunnen.

Elche met Leonie

Tijdens het afwassen had Anouska gehoord van een waterval bij Elche wat echt geweldig moest zijn. Dus Leonie lekker gemaakt en haar meegenomen naar Elche voor die waanzinnige watervallen. Wij aangekomen in Elche, gevraagd naar de watervallen. Bleken de watervallen ergens bij Altea te zijn in een natuurpark. Oke, top. Nou dan maar terrasje pakken en naar een (ander) palmbomenpark waar Elche om bekend staat.

Guadalest en Altea

Donderdag toen Victor terug was gelijk besloten lekker met z’n alle op pad te gaan richting Guadelest. Dat is een bergdorp dat bekend staat om het kasteel - El Castell de Guadalest. Wat een uitzicht vanaf de hoge bergen naar het stuwmeer. Wat een fantastische omgeving met een bergweg naar boven en fabelachtige plaatjes in de bergen van de natuur.

Door de dorpjes terug gereden en in Altea een tussenstop gemaakt om daar te eten. Altea is een idyllische plek met leuke steile ouderwetse straatjes aan de kust wat een prachtig uitzicht geeft. We hebben de camera even goed kunnen gebruiken hier!

 

Week 4 - We zijn echt van start gegaan

Week 4 - We zijn echt van start gegaan

Week 2 - Relaxen en plannen

Week 2 - Relaxen en plannen