IMG_0189.jpg

Hi.

Wij zijn een gezin dat het roer omgooit en met onze camper gaan we op reis met als motto: ”Destination Unknown”

Week 1

Week 1

Een week verder. Wat een luxe camping is dit, werkelijk alle voorzieningen zijn hier zo goed geregeld. Ik hoorde van de week tijdens het afwassen van een Iers dametje dat er zelfs Spaanse lessen worden gegeven hier elke week. Goede tip om eens even ons Spaans bij te spijkeren. Ik merk dat het ons wel aardig af gaat.

We hebben al een aantal keren op de fiets gezeten nu. Het dorpje Catral is 10 minuten fietsen en daar zit een grote supermarkt en een gigantische Chinese winkel a la Action en Ikea. Geen aanrader met kids overigens want die van ons zijn het speelgoed-pad (zo’n 40 meter lang) niet uit te slaan.

Het weer is top, tot nu toe één regenachtige dag gehad en de rest van de dagen redelijk tot goed weer met veel zon! Heerlijk dus! temperaturen tussen de 15-22 graden overdag.

Vandaag een fietstocht gemaakt naar Elche, waarbij we een kleine 40 km erop hebben zitten op de fietsen. Hilarisch was dat ze in Elche geloof ik nog nooit een fiets hebben gezien laat staan met een fietskar erachter. Iedereen keek z’n ogen uit als Victor voorbij scheurde met dat ding. Nu moet ik ook bekennen dat we in Nederland verwend zijn met alle veilige fietspaden. Hier in Spanje is het gewoon fietsen op de autobaan en weinig tot geen fatsoenlijke (fiets)paden.

Voor de kids was de fietstocht toch net iets te lang, die hebben zich wel super gehouden en hebben we verwend met lekkere dingen en een prachtige speeltuin omringt door palmbomen in het eigen benoemde palmbomen park. Toen we terug hebben de meiden nog enorme lol gehad onder de douche. Liv in de ene douche cabine en Spencer in die daar tegenover. Die twee hebben een lol gehad met elkaar na doen en de billen wassen! Heerlijk om de meiden zo te zien genieten.

Nu zitten wij aan een kamille theetje (ons moment als de kids op bed liggen) en beseffen we ineens hoe belangrijk het voor ons was en is om tijd voor elkaar te hebben en samen te zijn. Nu de tijd daar is en we lekker samen zijn lijkt het ook al weer “normaal” te zijn, ook al is dat nu 180 graden anders dan een paar weken geleden.

Dit is een belangrijk stuk in onze reis dat we elke dag dankbaar mogen zijn voor alles wat er op ons pad komt en hierbij (af en toe) stil te staan.

Liefs,

De Stokvisjes

 

Week 2 - Relaxen en plannen

Week 2 - Relaxen en plannen

Camper kopen

Camper kopen