IMG_0189.jpg

Hi.

Wij zijn een gezin dat het roer omgooit en met onze camper gaan we op reis met als motto: ”Destination Unknown”

Huis verkopen

Huis verkopen

Toen het idee eenmaal ontstaan was kwam het moment om het huis te gaan verkopen. Na een goed voorstel van een makelaar besloten het huis dan ook daadwerkelijk te koop te gaan zetten. Dit voelde voor ons als de eerste echte grote stap naar ons vertrek toe.

Bizar genoeg, alhoewel de huizenmarkt niks uitsluit nu, hadden we binnen 1,5 uur nadat het huis online was gekomen een blinde bieding boven de vraagprijs. Na toch nog een aantal andere bezichtigingen is dat uiteindelijke bod toch concreet geworden. Op 8 januari is dan ook de overdracht, dat betekent voor ons nog even tijdelijke woonruimte in vakantiepark Kijkduin totdat we daadwerkelijk vertrekken.

De verkoop van het huis is misschien de eerste en lastigste voorbereiding bij het plannen van ons vertrek. Aangezien je hiermee je vastigheid volkomen opgeeft en er min of meer geen weg meer terug is.

Het ontstaan van het idee

Het ontstaan van het idee