IMG_0189.jpg

Hi.

Wij zijn een gezin dat het roer omgooit en met onze camper gaan we op reis met als motto: ”Destination Unknown”

Het ontstaan van het idee

Het ontstaan van het idee

Als gezin zijn wij al lange tijd bezig met wat ons gelukkig maakt en wat wij de kinderen maar ook onszelf willen meegeven. Hierbij zijn wij constant bezig met het investeren in persoonlijke ontwikkeling door middel van het beantwoorden van levensvragen uit ons hart.

Klinkt allemaal misschien een beetje zweverig, zo zijn we dus ook helemaal niet. Wij hebben voornamelijk sterk het gevoel dat het we het anders willen dan de samenleving het “oplegt”. Het gevoel komt voort uit het feit dat de druk vanuit de maatschappij alleen maar groter wordt, wij schoppen graag tegen dit gevoel in. Onze reis wordt een ontdekkingsreis naar mooie bestemmingen waarbij wij continu met z’n vieren in een enerzijds kleine ruimte zullen leven en anderzijds ook de wereld als achtertuin hebben.

Wat ons uiteindelijke doel/ eindbestemming zal zijn dat weten wij ook nog niet, vandaar dat wij deze ontdekkingsreis ook de naam ” Destination Unknown” hebben gegeven. Wij hebben voornamelijk het doel om te genieten en hele bijzondere en mooie dingen mee te maken en onszelf te verrijken.

Graag nemen we jou mee op deze ontdekkingsreis en laten we jou zien wat wij meemaken en wat we doen. Suggesties en ideeën staan wij voor open en hopen wij dan ook van jou te ontvangen.

Camper kopen

Camper kopen

Huis verkopen

Huis verkopen