IMG_0189.jpg

Hi.

Wij zijn een gezin dat het roer omgooit en met onze camper gaan we op reis met als motto: ”Destination Unknown”

Camper kopen

Camper kopen

Op 30 augustus 2017 dan zijn de plannen ineens definitief en moeten we concreet worden. Thuis op de bank beginnen de wilde ideeën en moet er nagedacht worden over wat wij allemaal nodig hebben op de reis. Het allerbelangrijkste en cruciale voor onze reis is uiteraard de camper.

Vanaf die dag begon het zoeken, ondanks dat het nog wat vroeg was om de camper al te hebben, maar de juiste camper wil je natuurlijk niet mislopen. Elke dag een blik op Marktplaats en soortgelijke websites maakt het dat de voorpret écht begonnen is. Na 2 weken zoeken vinden we dan een camper, het is een oudje maar toch trekt het onze aandacht gezien de staat op de foto’s en de ruimte in de camper.

We maken een afspraak met de verkopen en Victor gaat 28 september 2017 ’s avonds de camper bekijken om een goede indruk te krijgen. De gepassioneerde eigenaren vertellen met veel passie en “liefde” over de camper en het is duidelijk dat het voor het gezin meer dan zomaar een camper is. De eigenaren hebben de camper werkelijk van top tot teen helemaal zelf opgeknapt en hebben er 100’en uren in zitten.

Enthousiast komt Victor weer naar huis en vertelt Anouska over de camper, in eerste instantie is ze niet wild enthousiast en we parkeren de camper even in onze gedachten. Toch besluiten we met z’n allen nog een keer te gaan kijken, 6 oktober 2017 vindt dat bezoek dan ook plaats. Met z’n vieren komen we aan bij de eigenaren, de kinderen worden meteen door de vrouw des huizen geëntertaind met speelgoed en koekjes. Uiteraard bekijken zij de camper ook goed van binnen en al snel zitten ze allebei achter het stuur en op de bank voor de TV. Na een nog uitgebreidere rondleiding en informatie vertrekken wij na 1,5 uur weer (nog enthousiaster) naar huis en bespreken wat we gaan doen.

Ook Anouska is ervan overtuigd dat dit onze camper moet worden, we besluiten dat we hem technisch nog wel willen laten keuren voordat we tot de definitieve aankoop overgaan. We hebben ook besloten dat we met een aanhanger willen gaan reizen als “mobiele berging”. Diezelfde avond bellen we met de eigenaren en bespreken we om 8 oktober 2017 de camper te laten keuren.

Samen met de eigenaar rijden we naar Soest om de camper te laten keuren, hier wordt de camper eens goed bekeken en ook daar blijkt al snel dat de camper technisch in zeer goede staat is. Onder het genot van een kop koffie bespreken we nog de details en de prijs, al met al is dat alles al snel beklonken.

Op 11 oktober is het dan echt zover, we halen de camper op! Na wat laatste uitleg en tips en trucs rijdt Victor de camper weg bij de oude eigenaren, met tranen in hun ogen zwaaien ze ons uit en vertrekken wij richting huis met onze droomcamper rijker.

Week 1

Week 1

Het ontstaan van het idee

Het ontstaan van het idee