IMG_0189.jpg

Hi.

Wij zijn een gezin dat het roer omgooit en met onze camper gaan we op reis met als motto: ”Destination Unknown”

Verliefd op Portugal

Verliefd op Portugal

Spencer, onze kleine aap 2 jaar!!

Tijdens ons verblijf bij All Swell hebben we de tweede verjaardag van Spencer gevierd. Als kers op de taart zijn Opa Jo en Oma Jo op bezoek speciaal om dit mee te vieren. Wat een heerlijke dag en we zijn dankbaar met al deze lieve mensen om ons heen op deze bijzondere dag! Spencer is verwend met een mega unit van een regenboogtaart en een Tipi tent. Liv heeft haar eigen cadeau-tjes gekocht voor Spencer, wat heel schattig en lief van haar en leuk om met haar te doen.

Verliefd op Portugal

We zijn stilletjes verliefd aan het worden op Portugal, met name dit gebied. Wat een adembenemende mooie stranden en fijne sfeer hangt er hier. Het heeft iets hippie achtigs en de relaxte cultuur die hier heerst vinden we aangenaam. Je gaat hier terug in de tijd en de rush en urgentie om veel geld te verdienen is er niet. De kans om meer in contact te komen met de natuur waar veel mensen hiernaar leven en voor strijden is hier sterk aanwezig. Daarnaast staat het ons wel aan dat het aantal zonuren hier voor minimaal 50% meer is dan in Nederland. Wij houden van het zonnige en warme buitenleven. (Helemaal met de camper)

Reunited!

Onze reisbuddies Alessandro, Sanne en Mick zijn bij ons langs geweest bij All Swell Sup Surf Family Farm. Wat een feest elkaar weer te zien en wat een mooie verhalen hebben we elkaar te vertellen. Het voelt vertrouwd en fijn weer even met ze te zijn en Spencer en Mick samen zijn door het dolle heen. Die twee zijn echt om op te vreten samen. Handjes vasthouden, elkaar opzoeken, spelen soms met en soms zonder elkaar, knuffelen en aaien. Love it! We herkennen veel in elkaars ervaringen en kunnen ons inleven in de situaties die zich voordoen met het leven in een camper. 

Emigreren???

We vertellen over onze grootse plannen en alle twijfels die daarbij komen kijken. We hebben dan wel al een soort van besloten dat we gaan kijken naar land en hebben inmiddels een auto gekocht om wat meer vrijheid te creëren, maar het moet allemaal nog vorm krijgen. Omdat we nu zo’n vijf weken bij Gordon en Monique hebben mogen staan (en enorm mogen genieten, proeven van dit leven en thuisgevoel hebben gekregen op dit mooie land) is het belangrijk voor ons weer even op pad te gaan met ons vertrouwde huis op wielen. Weer even de volledige focus op ons en de plannen die we hebben voor de (nabije) toekomst. Er zijn genoeg vragen die op komen borrelen en om dit soort beslissingen te maken hebben we echt even de focus op onszelf nodig. Bij ons kan het altijd nog alle kanten opgaan aangezien we veel aspecten van het reizen adoreren. Dus om de tafel met elkaar!

Familietijd

Daarbij staat ons bijna weer een nieuw avontuur te wachten want we hebben afgesproken met familie! Lekker een weekje in Porto met Patricia, Becky en haar nieuwe grote liefde die we gaan ontmoeten! Onwijs veel zin in het weer samen zijn met elkaar. 

All Swell

Nog even terugkomend op onze tijd bij All Swell Sup Surf Family Farm. Wat een gastvrijheid en fijne mensen om bij te mogen verblijven. Dit is echt een plek waar je mag “zijn” en je vrij kan voelen je te uiten waarbij zij ook transparant zijn in wat ze doen. We hebben veel mogen leren van het leven op een boerderij in Carrascalinho, Aljezur. Monique is net een encyclopedie als het over voeding en gezondheid gaat en Gordon is een bron van energie en een sportfanaat. Dikke vette liefdevolle knuffel voor jullie en we’ll be back!

 

 

Rondje Portugal

Rondje Portugal

Week 10 & 11 - All Swell

Week 10 & 11 - All Swell